Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

2012 in review

Assalamualaikum and Happy New Year🙂

Tahun baru 2013 tiba tiba je muncul kan ? Rasa macam semalam je umur baru cecah 24 tahun tapi tiba tiba tahun 2013 ni dah masuk 35 tahun.

Terlalu cepat masa berlalu.

Salah satu features yang saya suka dalam WordPress ni adalah dia punya Annual Review. Every year, satu analysis akan dibuat dan satu summary akan dipantulkan ke bijik mata saya dan para pembaca mengenai beberapa angka penting yang berkaitan dengan Fotomamu .

This year , In Shaa Allah akan ada beberapa perubahan akan dibuat kepada Fotomamu. Beberapa kategori baru akan dimasukkan dan blog ni akan lebih menonjolkan pandangan peribadi saya tentang dunia ini. Paksi utama Fotomamu tetap mengutamakan perihal kembara saya dalam dunia fotografi , namun akan bakal ada beberapa ‘perencah perencah baru’ untuk memberi sedikit perbedaan pendekatan.

Terima kasih kepada semua pembaca, terutama kepada kawan kawan saya seperti Nakia  , Amir , Zalina , dan kawan kawan yang lain yang tak jemu jemu datang menjenguk dan meninggalkan komen🙂

So, this is the summary :

 

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

4,329 films were submitted to the 2012 Cannes Film Festival. This blog had 38,000 views in 2012. If each view were a film, this blog would power 9 Film Festivals

Click here to see the complete report.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s