Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

Euro Trip 2012 : Shahrul’s Graduation day

Salam !

Thank u soo much again for keep reading this photo-blog😉

5 Julai 2012 adalah segalanya untuk Shahrul dan kawan kawannya yang penat mengharung 5 tahun belajar saban hari untuk menjadi seorang doktor.

Graduation day .

Sebab inilah, saya, wife saya dan mama datang beribu kilometrico dari Malaysia untuk sama sama duduk mendengar nama beliau disebut oleh pengerusi majlis untuk naik ke atas pentas untuk menerima ijazah beliau. Selain kami, ramai lagi parents from all over Malaysia datang with mata yang bersinar, super happy dan tersenyum lebar to be there for their children in one of the most important moments in their lives.

Majlis gemilang diadakan di Hotel Radisson di Kievskaya kalau saya tak salah. Awal awal sebelum majlis bermula ada terpampang di skrin besar memberi peringatan khusus kepada jemputan untuk tidak bangun mengambil gambar, namun sebab gatal sangat tangan ni dan signal ‘line clear’ dari adik ipar saya, sempat juga saya bangun selamba untuk mengambil sekeping dua gambar untuk mengingati hari yang bersejarah ini.

CONGRATULATIONS SHAHRUL AZREEN,

Me, Kak Nur and Mama – we are very proud of you.

Pernah tak naik Limo Hummer yang panjang gile tu?

Haaaa. Wait ya for my next updates😉

Thank u so much !

6 responses

  1. I like it a lot..

    August 2, 2012 at 05:34

  2. deeb0207

    Wahh bertuahnya! Kalau kat mesia ni pun tak dapek nak masuk amek gambar kat dalam! Anyway as usual nice shot! My latest Entry :)JJCM: Day 12 Ramadhan 1433

    August 2, 2012 at 09:18

    • thank u sooo much deeb !!! salam ramadhan !!😉

      August 2, 2012 at 21:29

  3. YAN ..MAMU penang memang cool…welldone ..bila nak turunkan ilmu..dapat 15% pun jadilah..lani dok belasah sendiri ja..ha2

    August 6, 2012 at 20:25

    • salam, tq tuan for dropping by.
      nanti set time masa saya pi kem buleh lepak sekali buat perkongsian hehehe. nanti saya bagitau awai awai before pi sana orait

      August 6, 2012 at 20:40

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s