Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

Port Dickson : Mengenang sejarah perwira tapi tak sempat mandi laut ( Part Two)

Salam !🙂

Entry ni sambungan dari dari part one previously .

Pagi keesokan harinya , kami bangun awal dan check out untuk breakfast sebelum balik ke KL semula . Wife saya masih belum sehat still demam so kami cari port untuk breakfast and maybe jejak kaki ke pantai jap – at least ada la gambar kat pantai alang alang dah datang ke PD ni hehehe.

Pantai pantai lain ramai kelihatan berkhemah (nanti nak kena try gak one day camping + campfire nih) dan kami ronda ronda jap hingga sampai ke Pantai Bagan Pinang yang agak
cool, sunyi dan tenang dan bergambar sekejap di situ sebelum balik KL.

InsyaAllah will return again ke PD nanti🙂

Sekian🙂

2 responses

  1. eda hidayah ishak

    ok..gaye mamu menunjukkan objek ke arah kamera itew sudah surupa itu sivaji da bos..sekian time kasey

    February 24, 2012 at 13:31

    • hahaha yaaaa secara ikhlasnya memang inspirasi gaya nya diambil dari filem tu ! hahaha

      February 24, 2012 at 18:11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s