Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

Tergoda !

Salam kawan kawan!
Hari Selasa lepas saya ajak kawan saya pi berbuka posa di Midvalley Megamall- sebabnya kerna kami teringin banget nak jamah empukan ayam golek Nando’s yg sungguh menghampiri tahap kesempurnaan dalam kategori ayam tu.
Seperti di agak, kami sampai around 7 pm dan cobaan pertama menjengah ke dalam restoran direply dengan gelengan kepala dan muncungan ‘full house’ oleh tukang jaga pintu masuk, so kami berbuka posa ala kadar pastu gi solat Maghrib kat surau.
Habis solat, rasanya still early dan rasanya restoran still full, maka kami pi la ronda ronda ke Apple Store . NiAt di hati memang dah lama dah dok mengushar geram Macbook Pro yang bersinar sinar memanggil saya untuk berhijrah dari sistem Windows yang sedang dipakai. Sesambil tu, saja saja la gatai tangan (peribahasa penang) pi pegang & godek2 Ipad2 yg terbaring kat situ. And sesaja jugak saya type Fotomamu, saja nak tengok cemana rupa Fotomamu kat screen Ipad2.

Wow.

20110810-075758.jpg

Tu dia!

Fotomamu dihamparkan dalam layout yg belum pernah saya tengok (maybe orang lain dah selalu- saya ni baru 1st time surf internet pakai Ipad2 huhu) . Ini memang menggoda habis habisan ni.

Tengok harga sikit 16GB wifi + 3G cecah rm1899.

Hmmmmm.

Sunggoh tempting but i also got info Ipad3 is just around the corner. Let’s wait a little longer (ujung tahun kot) – tu pun kalo leh bersabar😛

Salam

6 responses

  1. jangan! jangan! jangan tak beli.. hehehe..
    yep betul.. jangan beli sekarang.. tunggu aje iPad 3 keluar.. baru harga iPad2 jatuh.. then baru beli… pada aku la kan.. iPad ke, iPad2 ke… iPad3 ke.. sama aje.. dah kata Apple product.. the concept remains the same.. a tablet will always be a tablet.. jadi bersabar la.. beli bila harga dia jatuh..🙂

    August 10, 2011 at 11:56

    • waduh waduh tak bisa tahan ini godaan hahahah. rasa nak amek macbook pro dulu kot hihi

      August 10, 2011 at 13:03

  2. Hahaha.. kena beli satu.

    August 10, 2011 at 15:28

    • tu yg dok kumpul duit ni.. errrrrr advance minggu depan kan bos haha

      August 11, 2011 at 05:10

  3. sharwadi

    Laaa…betul ke nak tunggu ipad3?? Kan tertangguh sbb nak tunggu ipad4 plak. Ibarat tunggu durian. Bedal je yg mana jatuh dulu. Hahahha.. FIFO🙂

    August 10, 2011 at 21:32

    • hang memang pandai meracun huhu

      August 11, 2011 at 05:11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s