Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

Panas ! Dugaan Ramadhan

salam semua ! 

Entry pendek :

Hari ni Alhamdulillah dah masuk 6 Ramadhan – sangat kejap masa berlalu.

Hari biasa tak terasa sangat masa yg berlalu kerna sibuk dengan tugasan harian di kilang , namun bila hari minggu mcm hari Sabtu ni memang kalau tak diisi dengan apa apa aktiviti – tengok jam berulang kali pun rasa macam jarum minit dan saat cam sangatlah lembab bergerak.

Hari ni since siang – sangat panas. Membahang rasanya. Sampai ke dalam rumah. Bukak kipas maksima sampai nak tercabut siling pun panas tetap terasa.

Gambar di bawah saya ambil guna built in camera dalam iPhone dan diejas effect nya pakai apps Magic Hour ( yaaa free je) depan rumah :

20110806-040014.jpg

Dugaan panas .
( Sambil terbayang sirap ais untuk juadah berbuka hari ni)

Salam ramadhan !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s