Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

Lomo @ Komuter Trip

salam semua

Last nite saya mendapat phone call dari wife saya mengatakan yang dia n my mother in law plan untuk melayan Hikayat Merong Mahawangsa di Midvalley.

Disebabkan saya kerja di kotaraya metropolitan Rawang, saya pun decide untuk pergi berjumpa dengan mereka, kali ini dengan menggunakan perkhidmatan pengangkutan awam yang tidak asing lagi – KOMUTER

Sewaktu saya start kerja dulu di Rawang tahun 2003 , Stesen Komuter Rawang merupakan stesen terakhir laluan Komuter time tu. Maknakata, jika bergerak dari KL untuk ke Rawang, amatlah sesuai dan selamat jika saya membuta (tidur) kerana tak perlu bimbang terlepas stesen hehe.

So, selepas park kereta saya berhampiran dengan stesen Komuter , maka saya pun naek lah komuter tu sana. Tidak pula saya membawa D90 saya time tu yang ada di tangan cuma hanya iphone saya saja. Jadi dengan mengunakan apps Lomo Lomo (free download), maka saya pun secara curi curi mengambil gambar gambar yang ada di bawah ini.

Enjoy !

Sesekali, mmg best naik train🙂 banyak dapat peluang tengok gelagat manusia

Itu saja utk kali ni kawan kawan😉

Cheers !

One response

  1. yusri

    nice series… ini baru lomography… tp klu blh ada jln cerita lg best….

    March 19, 2011 at 04:17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s