Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

Zara

Salam.

Minggu ni mostly lepak rumah & belajar sikit2 how to polish my artwork using PS & LR

Banyak lagi nak kena belajaq ni. Terlalu banyak tapi bak kata some of the otai – pelan pelan kayuh-

Looking outside my sliding doors saya dapat lihat Zara – my british shorthair cat. Sejak Blinie mati mengejut 4-5 bulan lepas – zara ni nampak sangat bosannya. Anaknya – Alice pun cam boring jugak.

From time to time, if me and wife nak pi bercuti – saya akan dropkan depa 2 ekor tu to nearby animal hotel. Sehari rm12/cat siap kasi makan semua.

This was Zara’s picture masa nak kena pi hantar to kedai last week

Zara mengendap dari dalam cage nye

Ada sapa sapa leh rekemen new boyfriend to zara ?

Hehe.

Cheers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s