Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

Sarapan pagi dengan kawan

Salam semua ,

Diakui.

Makin lama makin gatal tangan nak ambil gambar.

Dan sekarang ni, saya akan try ambil gambar almost anything. Almost everything.

Dan sekarang saya sedar, kekadang dalam kita melalui kehidupan ni, banyak precious moments lalu depan mata kita, tanpa kita sedar. Dan semua mende tu boleh diabadikan dalam gambaq gambar!!

So pagi tadi saya dan kawan saya Wan Mohd Faizal , isterinya Farah dan anak depa yang comei lote Wan Nur Fatini Humaira brekpes sama sama di R&R Sungai Buloh sebelum kami pergi ke KL atas beberapa urusan.

Memang comei si Wan Nur Fatini Humaira ni. Muka plak ikut bapak dia. Hehe.

Short Entry – cuma nak sharing gambar😉

Enjoy !

brekpes 9 combi 1combi 2 brekpes 4 combi 3 combi 4Sori Wan  & Farah : gambar korang tak banyak hihi. Bawak pun 50mm je masa tu.

So cute.

Thanks for dropping by friends.

Jumpa lagi !

Cheers !

2 responses

  1. khairil

    Salam,
    Contrast gambaq canteek… Ini hg shoot pkai prime lens 50mm ka..?

    February 21, 2011 at 15:03

    • salam bro khairil ,
      yap ni semua tibai 50mm hehehe
      aku bila nak jalan2 selalu gantung 50mm je sebab ringan
      kalo macam niat nak pi outing baru bawak yg lagi satu 18-105 kit lense tu hehe

      February 22, 2011 at 00:10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s