Donโ€™t shoot what it looks like. Shoot what it feels like. – David Alan Harvey

New Header ! ;)

salam semua, jumpa lagi kita ๐Ÿ™‚

This is just a short entry about some minor modification / enhancement i made to my simple blog.

Recently while surfing , i found a very interesting blog . And a very colourful also ๐Ÿ˜‰

http://emilayusof.com/ ialah satu blog yang sangat genuine dan menarik untuk dilawati. Very inspiring.

Saudari Emila Mohd Yusof ialah seorang Freelance Illustrator yang sangat kreatif yang berjaya menterjemahkan karya karya artistic beliau dalam pelbagai bentuk yang sangat comel dan menarik. Jadi antara perkhidmatan yang ditawarkan oleh beliau adalah mereka cipta Header Blog. Yang lain , sila refer pada website nya ๐Ÿ˜‰

Jadi, untuk menambahkan lagi personaliti pada blog saya yang tak sebeberapa ni, saya menggunakan perkhidmatan beliau untuk mencipta satu Header untuk WordPress saya.

Hasilnya sangatlah memuaskan.ย 

Dengan kadar yang sangat berbaloi dengan bakat beliau, saya pun dapat Header yang baru untuk WordPress saya ๐Ÿ˜‰

Best !

TQ so much Emila ๐Ÿ˜‰

See u guys again !

Cheers ๐Ÿ˜‰

Advertisements

6 responses

  1. Comelnya Header!
    Tapi kenapa tak buat Header dari gambar yg Yan ambik?

    February 18, 2011 at 16:07

    • sori – silap nama tadi – zalina hehe

      memang boleh je amek header dari gambaq yang saya amek – but saya need some ‘sentuhan artistic’ sikit. that’s why i went to emilayusof.com ๐Ÿ˜‰ jadi saya punya blog akan ada ‘personality’ hehe – customized artistically ๐Ÿ˜‰

      February 18, 2011 at 16:54

  2. Thank you Yan for giving me the opp to create your blog header.

    February 18, 2011 at 16:34

    • sama sama emila ๐Ÿ˜‰
      really love ur art . InsyaAllah akan kerjasama lagi pada masa masa akan datang

      February 18, 2011 at 16:55

  3. yusri

    awat pompuan tuh pakai spek yan? hang main kayu tiga ek….

    February 19, 2011 at 02:14

    • laaa tu wife aku la tu (sila refer entry Cameron Highland) dimana di memakai spek mata dan kemudiannya memasang contact lense ye hahaha

      February 19, 2011 at 08:08

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s